Лиле Стефанова не го пријавила станот од 75.000 евра во луксузниот објект на „Адора Инженеринг“ што го купила нејзината невработена ќерка

Рената Стефанова, ќерката на обвинителката Лиле Стефанова од Јавното обвинителство за организиран криминал, пред повеќе од пет години како тогаш … Продолжи со читање Лиле Стефанова не го пријавила станот од 75.000 евра во луксузниот објект на „Адора Инженеринг“ што го купила нејзината невработена ќерка