„Ла Верита“: Заев вмешан во рекетот, ургирал кај Рускоска да се одблокираат 750-те илјади евра од Силјан Мицевски

Весникот „Лаверита“ објави текст под наслов „Искри помеѓу Париз и Берлин поради Скопје. Канцеларката пробува да го спаси Заев.“, а … Продолжи со читање „Ла Верита“: Заев вмешан во рекетот, ургирал кај Рускоска да се одблокираат 750-те илјади евра од Силјан Мицевски