Курто Дудуш тепаше човек во кабинет, МВР заташкуваше – одговорност нема!

Точно шеснаесет денови поминаа откако Економски Лидер ја објави аудио бомбата за градоначалникот на СДСМ во Шуто Оризари, на која … Продолжи со читање Курто Дудуш тепаше човек во кабинет, МВР заташкуваше – одговорност нема!