Ковачки: Злосторнички параполициски групи на Заев и Спасовски има и во Охрид, Битола и Радовиш

Злосторничката група на полицајци на Заев и Спасовски изрекувала измислени казни, принудни запирања, и правеле списоци за гласање за СДСМ. … Продолжи со читање Ковачки: Злосторнички параполициски групи на Заев и Спасовски има и во Охрид, Битола и Радовиш