Кој ќе добие, а кој изгуби пратеник: Прегласување во седум избирачки места за Парламентарните избори 2024

Во седум избирачки места во изборните единици 5 и 6 денеска ќе се прегласува за Парламентарните избори 2024. Прегласување во … Продолжи со читање Кој ќе добие, а кој изгуби пратеник: Прегласување во седум избирачки места за Парламентарните избори 2024