Кога членската на СДСМ ти е втора лична карта во судските спорови: Курто куртули само со опомена, може да продолжи да тепа

Функционерот на СДСМ, кој на минатите избори објаснуваше зошто е многу важно да се поседува членска книшка од СДСМ, и на … Продолжи со читање Кога членската на СДСМ ти е втора лична карта во судските спорови: Курто куртули само со опомена, може да продолжи да тепа