Ќе ве стават во балканско гето, а ќе го викаат Норвешка

Гералд Кнаус, еден од водечките поддржувачи на Зоран Заев во европските кругови, излегува со нова иницијатива – поддршка балканско гето, … Продолжи со читање Ќе ве стават во балканско гето, а ќе го викаат Норвешка