Ќе се легализираат сите дивоградби, и во национални паркови, и во заштитени подрачја…

Со 72 гласа „за“, 3 воздржани и 5 „против“ во Собранието денеска беше донесен Законот за утврдување на правен статус … Продолжи со читање Ќе се легализираат сите дивоградби, и во национални паркови, и во заштитени подрачја…