„Ќе одиме пред „8 Септември“ и ќе чекаме додека не нè примат“ – болните од корона се хоспитализираат на среќа, со врски или со снаодливост

Македонското сценарио се покажа како поцрно од италијанското, а македонскиот здравствен систем ги покажа сите свои кардинални недостатоци кои резултираат … Продолжи со читање „Ќе одиме пред „8 Септември“ и ќе чекаме додека не нè примат“ – болните од корона се хоспитализираат на среќа, со врски или со снаодливост