„Ќе го најдеш и помалиот син во некој ендек фрлен како куче“: Закани за кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Прилеп

Роберт Вретоски, кој на социјалните мрежи објавува слики од настани на СДСМ, вечерва му упати закани за убиство на синот … Продолжи со читање „Ќе го најдеш и помалиот син во некој ендек фрлен како куче“: Закани за кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Прилеп