Кирацовски да каже колку зел рекет за „Стентон градба“ во Битола, прашува Душан Илиевски

Душко Илиевски, познат по прекарот Душко млекарот јавно, на фејсбук го прашува Александар Кирацовски, пратеник на СДСМ и поранешен генерален … Продолжи со читање Кирацовски да каже колку зел рекет за „Стентон градба“ во Битола, прашува Душан Илиевски