Кастриот Реџепи на средба со Бујар Османи

Сметам дека пратеникот Реџепи направи мудра политичка одлука и со своето политичко делување го зачува евроатлантскиот курс на земјата, не … Продолжи со читање Кастриот Реџепи на средба со Бујар Османи