Kaракамишева ја објави тужбата против Владата на Република Македонија

Професорката Татјана Каракамишева повика на што поголема масовност во тужбата против Владата на Република Македонија поради геноцидното кршење на личните и … Продолжи со читање Kaракамишева ја објави тужбата против Владата на Република Македонија