Канческа-Милевска: Не сум консултирана за изјавата на Александрова

Пратеничката Елизабета Канческа Милевска, една од осумте независни пратеници кои потекнуваат од ВМРО ДПМНЕ не била консултирана за изјавата која … Продолжи со читање Канческа-Милевска: Не сум консултирана за изјавата на Александрова