Калајџиев: За жал, СЈО се формираше само за да се симне ВМРО-ДПМНЕ од власт

Излегува дека Специјалното јавно обвинителство служело да се сруши ВМРО-ДПМНЕ, реагира универзитетскиот професор Гордан Калајџиев, сподер кој наместо да се … Продолжи со читање Калајџиев: За жал, СЈО се формираше само за да се симне ВМРО-ДПМНЕ од власт