Како Заев нудеше мито за Вартоломеј: 150.000 евра не се проблем

По вчерашната средба на лидерот на СДСМ со Вселенскиот Патријарх Вартоломеј јавноста е загрижена за исходот од разговорот со првиот … Продолжи со читање Како Заев нудеше мито за Вартоломеј: 150.000 евра не се проблем