Како Трајанка одбила да им даде општински пари на опасните рекетари Коки, Кики и компанија

Во новата колумна Бранко Героски открива приказна за уште еден неуспешен обид на рекетарската група, овој пат да брцнат во … Продолжи со читање Како Трајанка одбила да им даде општински пари на опасните рекетари Коки, Кики и компанија