Како куртулил Трпе од банда опасни рекетари

Неверојатна и тажна приказна за тоа како еден наш мал хотелиер бил притиснат да „поддржи“ еден наш познат медиум, но … Продолжи со читање Како куртулил Трпе од банда опасни рекетари