Јовески: „Рекет“ се проширува со 4 нови осомничени, за еден од нив се бара притвор

Јавниот обвинител Љубомир Јовески најави дека истрагата за случајот „Рекет“ се проширува на уште четири лица за перење пари и … Продолжи со читање Јовески: „Рекет“ се проширува со 4 нови осомничени, за еден од нив се бара притвор