Joрдановска: Имаме министер кој вели дека „ситуацијата е под контрола“ и без образ не лаже сите до еден

Новинарката Мери Јордановска со статус на Фејсбук предупредува за лошата состојба во здравството и за справуањето со короната. Според неа, … Продолжи со читање Joрдановска: Имаме министер кој вели дека „ситуацијата е под контрола“ и без образ не лаже сите до еден