„Јас без јавност не влегувам!“: Заев со обезбедување во суд, Божиновски без новинари не влегува во судница

Тензично е утрово во Кривичниот суд во Скопје, каде во тек е судењето на новинарот Зоран Божиновски, кого премиерот Зоран … Продолжи со читање „Јас без јавност не влегувам!“: Заев со обезбедување во суд, Божиновски без новинари не влегува во судница