Јаневска: Царовска и Шаќири нè враќате децении наназд, ама ич да не се секирате, ние во ЕУ одиме

Претседателката на Комисијата за образование при ВМРО-ДПМНЕ Весна Јаневска го потсетува министерот за обрасование Јетон Шаќири на законската обврска учениците … Продолжи со читање Јаневска: Царовска и Шаќири нè враќате децении наназд, ама ич да не се секирате, ние во ЕУ одиме