Јајца врз зградата на МОН: Учиме преку „Тимс“, немаме практична настава – како ќе полагаме?

Со фрлање јајца кон зградата на Министерството за образование и наука заврши протестот на средношколците, кои вчера порачаа дека не … Продолжи со читање Јајца врз зградата на МОН: Учиме преку „Тимс“, немаме практична настава – како ќе полагаме?