Ја видовме фамилијата – едно евро за Вицето, едно за црквата и полиња со марихуана

На последната телевизиска дебата помеѓу претседателските кандидати на ТВ24, професорката Гордана Силјановска Давкова истакна дека оваа фамилија на власта ја … Продолжи со читање Ја видовме фамилијата – едно евро за Вицето, едно за црквата и полиња со марихуана