Излезете надвор да ги пречекате „Фејсбук“ и „Гугл“, гужва е

Излезете надвор да ги пречекате „Фејсбук“ и „Гугл“, гужва е тука не можат да ред да дојдат луѓево тука за … Продолжи со читање Излезете надвор да ги пречекате „Фејсбук“ и „Гугл“, гужва е