Историјата во Вевчани се повторува: Власта ги цензурира слободната мисла и сатирата

Историјата во Вевчани се повторува. Како пред 33 години, така и сега, власта удри по Вевчани и вавчанци. Денеска полицијата … Продолжи со читање Историјата во Вевчани се повторува: Власта ги цензурира слободната мисла и сатирата