Историчарите од македонско-бугарската комисија се оградија oд ставовите на Заев

Најмалку тројца историчари, челнови во македонско-бугарската историска комисија вечерва се оградија од ставовите на премиерот  Зоран Заев искажани во интервјуто … Продолжи со читање Историчарите од македонско-бугарската комисија се оградија oд ставовите на Заев