Институтот за национална историја го осуди политичкото оспорување на македонската историја

Од Институтот за национална историја реагираат дека евроинтеграциите на македонската нација не смее да бидат условувани со ултимативно прифаќање на … Продолжи со читање Институтот за национална историја го осуди политичкото оспорување на македонската историја