Имам 46 години се случуваат и грешки: Заев призна дека му се испуштило „македонска репрезентација“

Премиерот на Македонија мора да го почитува Договорот од Преспа во сите контексти, вклучително и меѓународните спортски настани, реагира … Продолжи со читање Имам 46 години се случуваат и грешки: Заев призна дека му се испуштило „македонска репрезентација“