Ич да не се секирате, Лиле Стефанова е целосно под моја контрола

Во најавеното продолжение од снимката, на која се гледа како Боки 13 и Зоки Кичеец ги земаат парите од домот на … Продолжи со читање Ич да не се секирате, Лиле Стефанова е целосно под моја контрола