И нè убиваат и ни ја убиваат надежта: Контрадикторните изјави на власта доказ дека до никаде не сме со вакцините

Сè поизвесно e дека македонските граѓани уште долго ќе останат затворени за останатиот свет и дека и оваа 2021 година … Продолжи со читање И нè убиваат и ни ја убиваат надежта: Контрадикторните изјави на власта доказ дека до никаде не сме со вакцините