Груевски: „Кемет електроникс“ ќе гради втора фабрика во Македонија, странска инвестиција која ја донесе ВМРО-ДПМНЕ

Никола Груевски на социјалните мрежи проговори за стопанството и оцени дека е вистинска штета што новата власт по 2017 година … Продолжи со читање Груевски: „Кемет електроникс“ ќе гради втора фабрика во Македонија, странска инвестиција која ја донесе ВМРО-ДПМНЕ