Груевски: Денеска одекна најсилната бомба, власта ја рушеле со монтирани снимки!

Поранешниот премиер Никола Груевски на својот фејсбук профил напиша дека денеска одекнала најсилната бомба, односно дека претходната власт е рушена … Продолжи со читање Груевски: Денеска одекна најсилната бомба, власта ја рушеле со монтирани снимки!