Груевски: Бугарите можат сѐ, само не можат да прифатат дека Македонец, се декларира Македонец затоа што тоа се чувствува

Поранешниот премиер Никола Груевски, во вториот дел од анализата „Вистината наспроти пропагандата“ зборува за вечната болка на Бугарија со Македонија. … Продолжи со читање Груевски: Бугарите можат сѐ, само не можат да прифатат дека Македонец, се декларира Македонец затоа што тоа се чувствува