Груби лично на состанок ќе објаснувал за вадењето на органи во „жолтата куќа“

Првиот вицепремиер, како што самиот сака да се нарекува Артан Груби одби да одговори за неговата поврзаност со вадењето на … Продолжи со читање Груби лично на состанок ќе објаснувал за вадењето на органи во „жолтата куќа“