Грковска: Османи да каже како е вработена Бесмира Ејупи во МНР

Министерот Бујар Османи е должен да ја информира јавноста дали 28-годишната Бесмира Ејупи е вработена во македонското МНР и зошто … Продолжи со читање Грковска: Османи да каже како е вработена Бесмира Ејупи во МНР