Граѓаните до Зоран Заев: Предавник, слуга на ѓаволот!

Милиони негативни коментари од вчера на социјалните мрежи откако во македонското собрание 81 пратеник ги изгласаа уставните измени кои произлегуваат … Продолжи со читање Граѓаните до Зоран Заев: Предавник, слуга на ѓаволот!