Готово е: Заев ги прифатил сите барања на Бугарија, ќе се прифати заедничка историја и нов анекс

Зоран Заев ги прифатил сите барања на Бугарија, дознава „Инфомакс“ до дипломатски извори, вклучени во процесот. Според информациите на Инфомакс, … Продолжи со читање Готово е: Заев ги прифатил сите барања на Бугарија, ќе се прифати заедничка историја и нов анекс