Голема загуба: Почина штипјанецот за кој се собираа донации бидејќи не го примаа во болница

Почина  штипјанецот за кој се собираа донации за лекување од Ковид. 53годишниот текстилен работник Ристе Донев рано утринава ја изгуби … Продолжи со читање Голема загуба: Почина штипјанецот за кој се собираа донации бидејќи не го примаа во болница