Голем среќлија: Еден од владините хонорарци добил и награда од УЈП?

Информатичарот Дејан Смилевски кој се најде на листата хонорарци на Владата, изгледа има многу среќа или УЈП плаќа дел од … Продолжи со читање Голем среќлија: Еден од владините хонорарци добил и награда од УЈП?