Го уапсија Седат или Џадин Адемовски: Дали Пекер падна во Дубаи со македонски пасош?

Неофицијалните информации кои доаѓаат од Обединетите Арапски Емирати велат дека е упасен најголемиот турски криминалец Седат Пекер. Тој е најбараната … Продолжи со читање Го уапсија Седат или Џадин Адемовски: Дали Пекер падна во Дубаи со македонски пасош?