Го чувале како премиер: Полицаец од МВР бил обезбедување на турскиот криминалец Пекер

Најпознатиот турски мафијаш Седат Пекер не само што имал македонски документи туку во Македонија се чуствувал навистина како дома. Тој … Продолжи со читање Го чувале како премиер: Полицаец од МВР бил обезбедување на турскиот криминалец Пекер