Героски: Баш ме интересира како Заев сега ќе се вади

Новинарот Бранко Героски ја коментира новата бомба за лидерот на СДСМ, Зоран Заев во која тој зборува за парите што … Продолжи со читање Героски: Баш ме интересира како Заев сега ќе се вади