Функционерите на СДСМ со ист статус: Најавуваат правда, а „Рекет“ не го ни споменуваат

Повеќе функционери на СДСМ денеска споделуваат еден ист статус на социјалните мрежи, меѓу нив и високите функционери како поранешниот потпретседател … Продолжи со читање Функционерите на СДСМ со ист статус: Најавуваат правда, а „Рекет“ не го ни споменуваат