Фросина Ременски: Не значи дека сите кои се фотографирале со Боки 13 се инволвирани во „Рекет”

Сите прашања поврзани со Меѓународниот сојузи и облигационите односи што ги има со лица и фирми, јас немам лично присуство, … Продолжи со читање Фросина Ременски: Не значи дека сите кои се фотографирале со Боки 13 се инволвирани во „Рекет”