Фотографијата од вакцината на Мицкоски проблем број 1 за Заев

Вие повеќе се занимавате со туѓите животи отколку со тоа што треба да го работите. Затоа сме први по бројот … Продолжи со читање Фотографијата од вакцината на Мицкоски проблем број 1 за Заев