Фирмата на Силјан Мицевски требало да му плати авторски хонорар од 1,4 милиони евра на невладината на Боки 13

Уредникот Бранко Героски, на порталот ПлусИнфо, открива продолжение на афрата „Рекет“, овој пат без псевдоними. Героски пишува дека една од … Продолжи со читање Фирмата на Силјан Мицевски требало да му плати авторски хонорар од 1,4 милиони евра на невладината на Боки 13