Европското право е јасно: Аболиција од претседател не може да се повлече

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов пред четри години, во услови на тешка политичка криза во државата реши да донесе … Продолжи со читање Европското право е јасно: Аболиција од претседател не може да се повлече