Ексфункционерот на СДСМ контра Заев: Историски факт е дека имало бугарски фашистички окупатор

Екс амбасадорот на Македонија во Бугарија, Ѓорѓи Спасов, реагираше на најавата од премиерот Зоран заев дека од спомениците и од … Продолжи со читање Ексфункционерот на СДСМ контра Заев: Историски факт е дека имало бугарски фашистички окупатор