Економската директорка на Токсикологија, Бесија Иљази, го зголеми долгот на Клиниката, работи по 4,5 часа, не потпишува клучни документи и не знае македонски

В.Д. организациската директорка на Клиниката за токсикологија, Бесија Иљази, го зголеми долгот на инстутуцијата, не доаѓа на работа и не … Продолжи со читање Економската директорка на Токсикологија, Бесија Иљази, го зголеми долгот на Клиниката, работи по 4,5 часа, не потпишува клучни документи и не знае македонски